Премахни рекламата
Форум   Други игри   Предложения за развитието на играта Други игри

Предложения за развитието на играта Други игри

admin 29 януари 2013

Предложения за развитието на играта Други игри


Виж по-стари
Karfiol13 06 август 2017

Направете записи и за играта 3.5.8 ( блато ) , че и там е пълно с некоректни играчи и понеже нямате записи няма как да се докаже това !

night-23 31 август 2017

мисля си,че игра като МОНОПОЛИ би била забавна и приятна

admin 14 октомври 2017

С цел по-качествено обслужване на нашите потребители сме разработили напълно нова система която има за цел да се установи като единственото място където можете да получите отговори на вашите въпроси, предложения, оплаквания и др.

Тази тема във форума ще бъде заключена, като вашите предложения свързани с игрите можете да изпращате в новата ни система на адрес:

https://www.djagi.com/helpdesk/?addTicket&catId=7

L0ves2 20 април 2019

Казват ,че шишето вече не е както преди.Било по забавно и по весело Сега имало много играчи-хейтъри(малки деца) които разваляли играта. Има ли възможност да се въведе функцията първите двама които седнат на масата да решат дали даден играч(потребител) дали да седне на масата или не и това да не влияе на класацията?

sweeetdevil 02 декември 2019

Да питам и аз. Играта Блек Джек дали ще се обновява като другите игри, защото през пуфин браузъра забива яко за телефон!?

-Black-Swan- 02 декември 2019

sweeetdevil , играта Блек Джек ще бъде обновена , но на по-късен етап . Желая Ви успех!

Magitta 07 август 2020

Виждам , че в играта "Хавайско парти",има нови опции за избор на игра.Не зная от кога са, но аз днес ги видях.Маркирах на игра с 2 к и в играта влезе потребител, когото съм блокирала .
Преди блокирах некоректните играчи с цел да не ми влизат в игрите, но днес влезе точно такъв ,когато пуснах търсачката.
Нека това да важи за всички по избор игри в "Хавайско парти".

-Black-Swan- 07 август 2020

TempestadM , след въвеждане на масите със залог опцията за блокиране на даден потребител отпада .Това се отнася само за играта, не и за останалите възможности като писане на лични съобщения ,чат и т.н.Отговор защо това е така може да намерите във форума в секцията за белот, където е задаван този въпрос.Желая Ви успех!

Magitta 07 август 2020

Прочетох отговора в секция за белот и според мен това не е редно.Блокирала съм доста хора за некоректна игра или поради други причини и ВИНАГИ има с кого да играя, тоест потребители които НЕ съм блокирала..Как така се реши, че няма да има с кого да се играе, при положение, че във форума няма нито една засегната тема по този въпрос?Някой писал ли е, че няма потребители с които да играе в сайта!?Доколкото имам наблюдения , сайта има висока посещаемост , така, че отговора "няма с кого да се играе" е малко комичен.

evgeni1955 11 август 2020

Даже пък аз мисля, че който попадне в графата "блокиран", би трябвало да има възможност за реабилитация. Този който е блокирал някого, даже вече не си и спомня кого, а и за какво го е блокирал. Все ми се струва че може нещо да се измисли.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21055
Премахни рекламата