Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Нов турнир с елиминации по Белот

Уважаеми потребители,

Днес 24.10.2017г. ще се проведе първият турнир с елиминации по Белот за който споменахме в предната статия в нашия блог.

Това е напълно нов турнир който има различен начин на провеждане, като за него ще е нужно да си поканите избран от вас партньор с който ще участвате. Турнира е с директна елиминация, което означава, че ако загубите една от вашите игри по пътя към финала, вие отпадате, а напред продължава победителя. За момента турнира е както за VIP така и за НЕ VIP потребители

 

 

УЧАСТИЕ:

Всички VIP и не VIP потребители могат да участват в турнирите с елиминации по Белот. НЕ VIP потребителите е нужно да покриват следните критерии:

  • Потвърден имейл адрес
  • 100 завършени игри на Белот
  • Нямат забрана да играят турнир по Белот
  • Най-малко 15 дни регистрация в сайта

 

ЗАПИСВАНЕ:

Всеки ден между 19:30 и 20:00 е времето за записване в турнира. Mогат да се запишат максимум 32 двойки. Всеки играч може да изпрати покана за участие в турнир на свой приятел, или да се запише в списъка на играчи без партньори и в последствие да си намери партньор от този списък. В 20:00 след края на записването, схемата на турнира се изтегля на напълно случаен принцип от нашата система, като 60 секунди по-късно системата ще ви вкара автоматично с вашия партньор и опоненти в игра. Преди започването на първата среща можете да видите кои ще бъдат евентуалните ваши противници по пътя към финала.

ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРНИРА:

Турнира е с директни елиминации което означава, че в зависимост от записаните двойки ще се проведе шестнайсетина финал, осмина финал, четвърт финал, полуфинал и финал. Всяка загуба означава, че вие отпадате от турнира, а победителя продължава в следващия кръг.

След края на игра, в случай, че сте победили, трябва да изчакате да завършат другите победителите от вашия поток с които ще играете мач на директна елиминация по пътя към финала. След сформирането на новия мач, 25 секунди по-късно системата ви пуска автоматично в игра за провеждане на срещата.

Ако местата в турнира не бъдат запълнени, напълно възможно е някои от двойките да почиват в първи кръг, което означава, че те ще започнат автоматично от втори кръг като е нужно да изчакат докато се определят противниците им.

В реално време всеки един може да вижда резултата на всяка среща, а след края ѝ ще се появи бутон с който можете да прегледате записа на играта в случай, че проявявате интерес.

НАГРАДИ:

Наградите са за двете двойки които са победили всички по пътя си и са стигнали до финал:

  • 1-во място: по 5 кредита за двамата победители
  • 2-ро място: по 3 дни VIP за двамата завършили на второ място