Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Белот с нова схема за игра

Уважаеми потребители,

С радост ви информираме, че от днес 16.10.2017г. въвеждаме голяма промяна касаеща играта Белот. Надяваме се, че чрез тази промяна играта да стане много по-динамична и интересна.

Традиционните точки са заменени с чипове, които всеки един от вас вече притежава. Добавен е бутон със списък от маси с различен залог. В зависимост от масата, при започване на игра вие залагате определен брой чипове, като двойката победители взимат заложените чипове на загубилите с (10% рейк).

 

 

Наличните маси са:

От бутона "започни игра": 

  • залог 500, печалба 900 (за всички VIP и не VIP потребители)

Списък от маси:

  • залог 1,000, печалба 1,800 (за всички VIP и не VIP потребители)
  • залог 1,000, печалба 1,800 (само за VIP потребители)
  • залог 2,000, печалба 3,600 (само за VIP потребители)
  • залог 5,000, печалба 9,000 (само за VIP потребители)
  • залог 10,000, печалба 18,000 (само за VIP потребители)
  • залог 20,000, печалба 36,000 (само за VIP потребители)

Всички VIP и не VIP потребители ще печелят или губят чипове, като единствено VIP потребителите ще участват със спечелените чипове в дневната и месечна класация на играта.

VIP потребителите ще могат да играят на маси с други VIP потребители, освен ако не решат да влязат на маса която е смесена (за VIP и не VIP). НЕ VIP потребителите няма да могат да влизат на маси предназначени за VIP потребители.

В списъка от маси всеки един от вас ще вижда кои играчи са на съответните маси.

Всички точки които сте имали са превърнати в чипове.

Ако сте имали 1,000 или по-малко точки, всеки един от вас вече е с 5,000 чипове
Ако сте имали над 1,000 точки, чиповете които имате в момента са равни на вашите точки x 5 (например 3600 точки = 3600x5 = 18,000 чипове)

Добавено е меню в страницата на Белот в дясно чрез което всеки един от вас може да си закупи чипове в случай, че притежава минимум 10 кредита.

Един път на 24 часа всеки който има под 5,000 чипове може да вземе дневния бонус чипове който е 5,000

5,000 чипове ще ви стигнат да изиграете минимум 10 игри със залог 500 или 5 игри със залог 1,000 ако в тези игри имате и победи, броя изиграни игри единствено с дневния бонус чипове е по-голям.

Няма да се паднете с блокирани от вас потребители единствено ако започнете игра от бутона "започни игра". В списъка от маси не важи опцията за блокиране, тъй като знаете предварително кой е на тази маса.

!!ВАЖНО Честната игра е приоритет, при констатирани нарушения като проваляне или подсказване ще се налагат предвидените наказания с отнемане на правото да играете съответната игра.

Активирана е промоция за закупуване на чипове x3 за Белот и казино игрите.

 

Очаквайте съвсем скоро нов турнир различен от сегашните по Белот в който ще можете да избирате партньора с който да участвате. Очаквайте повече информация много скоро.

В случай, че имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас ТУК за да можем да ви отговорим възможно най-бързо.

Екипът на djagi.com ви пожелава приятни моменти и много спечелени чипове :)

Успех!