Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Видео и аудио разговори.

Уважаеми потребители,

С удоволствие ви информираме, че от днес всички наши VIP потребители ще могат да се възползват от най-новата екстра в сайта - видео и аудио разговори. Когато отворите чат с някой, горе до името ще видите две нови икони чрез които можете да звъннете на ваш приятел. В настройките на вашия профил в раздела "ВИП екстри" имате опция чрез която можете да смените дали и кой може да ви звъни, по подразбиране опцията е сложена в режим "само приятели".

Можете да говорите с вашите приятели докато сте в игра, но ако играете с човек с когото говорите и на масата влезе трети човек, разговора автоматично ще прекъсне за да предотвратим потенциално подсказване.

Потребители със забрана да пишат и такива, които не са VIP няма да могат да се възползват от опцията за видео и аудио разговори.

 

Опцията е налична и през мобилната версия на сайта (от мобилен телефон). За да сте сигурни, че всичко ще ви работи нормално ви препоръчваме да се уверите, че сте с последната версия на популярните браузъри (Chrome, Firefox, Opera).

До 6-ти август включително опцията ще е валидна за всички потребители, като след този период тя ще е достъпна само за VIP.

Екипът ви пожелава приятни моменти с djagi.com