Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Мобилна версия на djagi.com

Уважаеми потребители,

През последните няколко месеца разработваме нова, мобилна версия на сайта (https://m.djagi.com). Тя е предназначена за мобилни устройства и е добре оптимизирана за да зарежда сайта максимално бързо, като консумира минимално количество от мобилните ви данни. 

Всички потребители, които от днес влязат в сайта през мобилните си телефони, или таблети ще бъдат автоматично пренасочени към новата оптимизирана версия. Тя все още е в бета период, като не е изключено да има проблеми. Моля, всеки който открие проблем с използването на мобилната версия да пише в контактната форма на сайта, за да можем максимално бързо да изчистим неточностите.

Бонус награда: Всеки потребител, който влезе от мобилно устройство в новата версия на сайта до 30 юни ще получи награда 5 дни вип.

ВАЖНО: игрите, турнирите, блога и форума ще се отварят все още по стария начин, като постепенно ще пускаме подобрения и за тях.

Всички игри в този сайт (с изключение на Пасианс) са разработени с технологията "Adobe Flash", което означава, че за да играете игрите през мобилен телефон е нужно да имате инсталирана приставката "Adobe Flash Player" на вашия мобилен браузър. Ако държите да играете игрите през мобилен телефон, то можете да използвате браузърите Puffin Web Browser или Dolphin Browser, като втория има нужна от допълнителни настройки.

В случай, че не искате да играете игрите през телефон, препоръчваме ви да използвате модерен уеб браузър като: Chrome, Firefox, Opera и др.

Можете да разгледате снимки от мобилната версия на сайта по-долу

Special item Special item Special item

Special item Special item Special item


Екипът на Djagi.com